Facebook iconInstagram iconPinterest icon

Wiesbaden

Toon
van de 1459 resultaten
Toon
van de 1459 resultaten

Wiesbaden sanitair

Wiesbaden creëert kwalitatief, stijlvol sanitair tegen een betaalbare prijs. Van een nieuwe douchecabine, een badkamermeubel, een wastafelkraan tot aan badkamerspiegels. Dit brede assortiment wordt vormgegeven door een internationaal team van specialisten. Duitse kernwaarden worden toegepast om het beste sanitair te ontwerpen.

Douchecabines

Eén van de vele producten die Wiesbaden aanbiedt zijn de douchecabines. Hierbij is elke variant verkrijgbaar. Bijvoorbeeld vierkante douchecabines en schuifdeuren. Maar ook complete douchecabines met vaste achterwanden. Indien de ruimte beperkt is, bijvoorbeeld in een kleine badkamer. Dan is dit merk ook de juiste keuze. Er kan gedacht worden aan ruimtebesparende vouwdeuren, pendeldeuren of grote schuifdeuren voor in de nis.

Om de doucheruimte compleet te maken is er ook een douchebak, een regendouche set en douchethermostaten verkrijgbaar. Zelfs de accessoires zijn verkrijgbaar in een eenzelfde serie. Zo kan je er zeker van zijn dat al het sanitair goed op elkaar aansluit.

Spiegels

Wiesbaden heeft tevens een breed assortiment badkamerspiegels. Dit zijn spiegels die boven elk meubel passen. De spiegelverwarming zorgt voor een condensvrij spiegelbeeld na het douchen. Heb je liever wat meer opbergruimte in de badkamer? Dan zijn er ook spiegelkasten met verlichting verkrijgbaar.

Wastafelkranen

Het topmerk Wiesbaden heeft ook verschillende series kranen, voor elke wastafel. Omdat innovatie voorop staat zijn de nieuwste trends verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de mat zwarte kranen van Wiesbaden. Maar ook mat zwarte inbouwkranen en mat zwarte wastafelmengkranen. De mat zwarte series zijn ook verkrijgbaar voor fonteintjes.

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: binnen 1 uur.