Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: maandagochtend voor 10 uur.

Wiesbaden

Toon
resultaten
Toon
resultaten

Wiesbaden sanitair

Kwalitatief en stijlvol sanitair tegen een betaalbare prijs. Van een nieuwe douchecabine, een badkamermeubel, een wastafelkraan tot aan badkamerspiegels. Het brede assortiment van dit merk wordt vormgegeven door een internationaal team van specialisten. Duitse kernwaarden worden toegepast om het beste Wiesbaden sanitair te ontwerpen.

Douchecabines

Eén van de vele producten die Wiesbaden aanbiedt zijn de douchecabines. Hierbij is elke variant verkrijgbaar. Bijvoorbeeld vierkante douchecabines en schuifdeuren. Maar ook complete douchecabines met vaste achterwanden. Indien de ruimte beperkt is, bijvoorbeeld in een kleine badkamer. Dan is dit merk ook de juiste keuze. Er kan gedacht worden aan ruimtebesparende vouwdeuren, pendeldeuren of grote schuifdeuren voor in de nis.

Om de doucheruimte compleet te maken is er ook een douchebak, een regendouche set en douchethermostaten verkrijgbaar. De Wiesbaden kranen en zelfs de accessoires zijn verkrijgbaar in een eenzelfde serie. Zo kan je er zeker van zijn dat al het sanitair goed op elkaar aansluit.

Spiegels

Wiesbaden heeft tevens een breed assortiment badkamerspiegels. Dit zijn spiegels die boven elk meubel passen. De spiegelverwarming zorgt voor een condensvrij spiegelbeeld na het douchen. Heb je liever wat meer opbergruimte in de badkamer? Dan zijn er ook spiegelkasten met verlichting verkrijgbaar.

Wiesbaden kranen

Het topmerk heeft verschillende series kranen voor elke wastafel. Omdat innovatie voorop staat zijn de nieuwste trends verwerkt in de Wiesbaden kranen. Bijvoorbeeld de mat zwarte kranen van Wiesbaden. Maar ook mat zwarte inbouwkranen en mat zwarte wastafelmengkranen. De mat zwarte series zijn ook verkrijgbaar voor fonteintjes en meer Wiesbaden sanitair.

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: maandagochtend voor 10 uur.