Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: maandagochtend voor 10 uur.

Wiesbaden

Toon
resultaten
Toon
resultaten

Wiesbaden sanitair

Kwalitatief en stijlvol sanitair tegen een betaalbare prijs. Van een nieuwe douchecabine, een badkamermeubel, een wastafelkraan tot aan badkamerspiegels. Het brede assortiment van dit merk wordt vormgegeven door een internationaal team van specialisten. Duitse kernwaarden worden toegepast om het beste Wiesbaden sanitair te ontwerpen. Kortom een zeer populaire aanbieder van alle soorten badkamer sanitair en accessoires.

Wiesbaden douchecabines

Eén van de vele producten die Wiesbaden aanbiedt zijn de douchecabines. Hierbij is elke variant verkrijgbaar. Bijvoorbeeld vierkante douchecabines en schuifdeuren. Maar ook complete douchecabines met vaste achterwanden. Indien de ruimte beperkt is, bijvoorbeeld in een kleine badkamer. Dan is dit merk ook de juiste keuze. Er kan gedacht worden aan ruimtebesparende vouwdeuren, pendeldeuren of grote schuifdeuren voor in de nis.

Om de doucheruimte compleet te maken is er ook een douchebak, een regendouche set en douchethermostaten verkrijgbaar. De Wiesbaden kranen en zelfs de accessoires zijn verkrijgbaar in een eenzelfde serie. Zo kan je er zeker van zijn dat al het sanitair goed op elkaar aansluit. Op dit moment is de kleur mat zwart erg populair. Wiesbaden levert ook in deze kleur hele series. Mat zwart zorgt voor een modernere look in je badkamer.

Spiegels

Wiesbaden heeft tevens een breed assortiment badkamerspiegels. Dit zijn spiegels die boven elk meubel passen. De spiegelverwarming zorgt voor een condensvrij spiegelbeeld na het douchen. Heb je liever wat meer opbergruimte in de badkamer? Dan zijn er ook spiegelkasten met verlichting verkrijgbaar. Ook bevat het assortiment veel spiegels met verlichting. Vaak zit het knopje in de spiegel verwerkt bij dit type spiegels.

Wiesbaden kranen

Het topmerk heeft verschillende series kranen voor elke wastafel. Omdat innovatie voorop staat zijn de nieuwste trends verwerkt in de Wiesbaden kranen. Bijvoorbeeld de mat zwarte kranen. Maar ook mat zwarte inbouwkranen en mat zwarte wastafelmengkranen. De mat zwarte series zijn ook verkrijgbaar voor fonteintjes en meer Wiesbaden sanitair.

Wiesbaden vrijstaande baden

Ook biedt Wiesbaden een breed assortiment aan vrijstaande baden aan. De baden van dit merk zijn veelal uitgevoerd in de kleuren wit en mat wit.

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: maandagochtend voor 10 uur.