Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: binnen 1 uur.

VTwonen

Toon
resultaten
Toon
resultaten

VTwonen badkamertegels

Wilt u een badkamer creëren met een unieke look? Stijlvol, trendy of warm en klassiek? Onze collectie met VTwonen badkamertegels komt daaraan tegemoet. Bovendien is het mogelijk om zowel uw vloer als uw wanden met de badkamertegels uit deze collectie te voorzien. Dat biedt het voordeel om een prachtige aansluitende en op elkaar afgestemde eenheid te realiseren. Het leuke is bovendien dat met de aanschaf van VTwonen tegels de badkamer een complete nieuwe look krijgt. Het is daarom ook mogelijk een geheel nieuwe stijl te introduceren waar u jarenlang van geniet.

VTwonen badkamertegels voor kleine en grote badkamers

De tegels voor de badkamer voorzien in allerlei designs, afmetingen en kleuren. Is er sprake van een kleine ruimte? In dat geval bieden VTwonen tegels alle gelegenheid om de badkamer groter te doen lijken. Het is bijvoorbeeld in dat geval mogelijk om voor tegels met een grote afmeting te kiezen. Dat geeft een optisch effect. Het gaat dan zowel om de wandtegels als om de vloertegels. Het is ook mogelijk om voor een zogenoemde douchetegel te kiezen. Dat staat stijlvol en chique in een badkamer. Een lichte kleur tegels is eveneens aan te raden voor een kleine badkamer. Ook hierdoor lijkt de ruimte optisch groter. Heeft u een grote badkamer? Dan kiest u de VTwonen badkamertegels in klein of groot formaat. Mozaïektegels staan bijvoorbeeld prachtig in een grote badkamer net als grote tegels.

Populaire trends

Er zijn altijd trends, maar populaire trends vormen doorgaans een blijvende trend. Bijvoorbeeld de VTwonen badkamertegels met een betonlook of met een rustieke uitstraling. Dit soort tegels spreekt altijd tot de verbeelding en hebben bovendien een chique look. Er is bij Douchezaak altijd rekening te houden met uw wensen als het om sfeer en design gaat. De natuursteenlook is bijvoorbeeld eveneens een voorbeeld van tegels die een grote populariteit kennen. Die passen perfect bij wit sanitair, zoals een wit bad. Uiteraard is er bij de VTwonen badkamertegels sprake van een uitmuntende kwaliteit. Bij Douchzaak heeft u de mogelijkheid om uw complete badkamer samen te stellen. Als u de tegels als basis neemt, is de rest daarop aan te passen. Bijvoorbeeld met spiegels, wastafels, baden en kranen.

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: binnen 1 uur.