Facebook iconInstagram iconPinterest icon

Sphinx

Toon
van de 50 resultaten
Toon
van de 50 resultaten

Sphinx toiletten

Ons aanbod met Sphinx toiletten is gevarieerd en de wandclosets en urinoirs sluiten op uiteenlopende concepten voor de badkamer aan. Sphinx sanitair staat bekend om de hoge kwaliteit en voorziet in comfort. Bovendien is het design van elk Sphinx toilet eigentijds, origineel en modern. Een perfecte combinatie voor de uitvoering van uw badkamerconcept.

Toiletten met of zonder spoelrand

De Sphinx toiletten in ons aanbod met sanitair voor uw badkamer beschikken elk over unieke kenmerken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de keuze te laten vallen op een Sphinx toilet met of zonder spoelrand. Een wandcloset rimfree is een uitvoering zonder spoelrand die in extra hygiëne en schoonmaakgemak voorziet.

Zo beschikken de toiletten ook nog over andere kenmerken. Bijvoorbeeld over een slimseat zitting met softclose functionaliteit. Hierdoor zakt de wc-bril op een rustige en zachte manier naar beneden. Voor wat betreft de urinoirs geldt dat deze steeds meer in opkomst zijn. Als uw badkamer ruim genoeg is, biedt de combinatie van een wandtoilet en urinoir uitkomst.

Sphinx sanitair voor de badkamer

Naast het aanbod met toiletten is er nog meer keuze uit Sphinx sanitair voor de badkamer. Het is natuurlijk ideaal om het sanitair van dit merk te combineren. Zo stelt u een geheel eigen Sphinx badkamer samen met sanitair dat op elkaar is afgestemd. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een waskom te bestellen, zoals in de vorm van een inbouwmodel. Of een hoekfontein of een opbouwwastafel.

Korte levertijd

Douchezaak.nl hanteert voor een groot aantal Sphinx toiletten een korte levertijd. Er is namelijk een grote voorraad met sanitair voor de badkamer beschikbaar. Er zijn toiletten die al na een werkdag te leveren zijn. De gemiddelde levertijd bedraagt doorgaans twee tot vijf werkdagen. Het is eveneens mogelijk om uw bestelling in Ermelo af te halen.

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: maandagochtend voor 10 uur.