Facebook iconInstagram iconPinterest icon

Saniclear

Toon
van de 501 resultaten
Toon
van de 501 resultaten

Saniclear

Saniclear is een van de bekende merken die een brede range aan sanitair voor de badkamer produceren. Het is een kwaliteitsmerk dat met een divers aanbod van producten aanwezig is bij Douchezaak.nl. Het assortiment van de producten van Saniclear varieert van badkamerspiegels tot douchecabine en van wastafels tot kranen. U heeft bij de keuze voor sanitair en aanverwante producten bij dit merk altijd de mogelijkheid om met uw wensen rekening te houden. Zo zijn er allerlei variaties als het gaat om het design net als om de kleur en specifieke uitvoering.

Saniclear merk

Het merk Saniclear heeft zich vanwege de verhouding tussen prijs en kwaliteit in de markt gezet. Er is zelfs sprake van een vooraanstaande positie als het gaat om sanitair dat zich onderscheidt qua ontwerp en looks. Daarbij houdt Saniclear bij de ontwikkeling van de badkamerproducten altijd rekening met de functionaliteit. Praktisch gemak en een mooie uitstraling zijn daarbij verzekerd. De kwaliteit en het onderscheidende karakter van de producten van dit merk zijn voor Douchezaak aanleiding geweest om Saniclear te vertegenwoordigen. Dat uit zich bij ons in een groot en gevarieerd assortiment, zodat er bij elke gewenste stijl aansluiting is te vinden.

Design en looks

Een van de opvallende kenmerken van Saniclear sanitair is dat er sprake is van schitterende designs en looks. Het materiaal en kleur zorgt daarbij voor extra onderscheid. Zo hebben wij in het assortiment onder meer schitterende kranen van geborsteld koper beschikbaar. Dit materiaal geeft een bijzonder stijlvolle uitstraling aan de badkamer. Geborsteld koper is bovendien met allerlei andere kleuren te combineren. Bijvoorbeeld met het mat zwarte sanitair van dit merk. Hierdoor ontstaat er een exclusieve stijl in uw badkamer.

Uiteraard is het ook mogelijk om een badkraan van geborsteld koper te combineren met een wit bad. Of met een wastafel die in de kleur wit is uitgevoerd. De koperkleur is tegenwoordig heel populair in badkamers en zeker gecombineerd met mat zwart sanitair. Er zijn eveneens producten van Saniclear verkrijgbaar in de vorm van accessoires. Die maken de badkamer helemaal af, zoals met een koperkleurige toiletaccessoire set als er een toilet in is geplaatst.

Unieke douchecabine en douchebak

Saniclear heeft op het gebied van douchecabines een van de meest veelzijdige productassortimenten geproduceerd. Daarnaast heeft Douchezaak een uitgebreid assortiment met regendouches, maar ook met handdouches en douchebakken van dit sanitair merk. Ook hiervoor geldt dat het design, materiaal en kleur de onderscheidende look meegeven aan de producten. Zo is het mogelijk om voor een rechthoekige douchebak te kiezen, maar is een kwartronde douchebak net even origineler. Er is overigens ook veel vraag naar de combinatie van inbouw regendouches in combinatie met een handdouche. Uw badkamer is qua sanitair en accessoires volledig samen te stellen met producten van Saniclear. Naast het sanitair met baden, douchecabines, kranen en wastafels is uw badkamer verder in te richten met badkamermeubels en spiegels. Dat is ideaal als u na het verbouwen van uw badkamer eenheid in stijl wenst te zien. Heeft u vragen of advies nodig over Saniclear producten neem dan even contact op met Douchezaak.

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: binnen 1 uur.