Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: voor 10 uur vanochtend.

JEE-O

Toon
resultaten
Toon
resultaten

JEE-O Sanitair

De JEE-O badkamerconcepten schitteren in eenvoud. Samen met de allerbeste ontwerpers ontwikkelt het merk een aantal verschillende series om je hele badkamer in één keer mee af te maken. Met douches en kranen van hoogwaardig rvs. Baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz. Stijlvolle toiletten en zelfs accessoires als handdoek- haakjes en spiegels in stijl met de rest. Dat zorgt voor een rustig beeld.

JEE-O Baden

De ervaring met vrijstaande baden van JEE-O is pure luxe en zijn allemaal gemaakt van het duurzame en onverwoestbare DADOquartz.

DADOquartz is een materiaal met vele voordelen. Zo is het een sterk materiaal met een dichte structuur, die structuur zorgt er weer voor dat het een onderhouds vriendelijk bad. Het is bestand tegen micro-organismen en bacteriële groei.

Het materiaal heeft een isolerende werking. Dit houdt in dat de warmte van het water wordt vastgehouden. Zo blijft het water langer warm.

JEE-O Kranen

Van design wastafelkraan tot douchekraan tot luxe badkraan. Iedere lijn kent diverse varianten en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zwart, goud, brons of tijdloos geborsteld rvs. Allemaal in een stijlvol design en prachtig uitgevoerd; Dat zie je niet alleen, dat vóel je ook.

JEE-O Series

De JEE-O producten zijn onderverdeeld in meerdere series met elk hun eigen unieke kenmerken. De series zijn:

JEE-O Slimline
JEE-O Soho
JEE-O Bloom
JEE-O Flow
JEE-O Pure
JEE-O Original
JEE-O Fatline

Welke serie JEE-O kranen of JEE-O baden je ook zoekt, bij Douchezaak ben je op het juiste adres. Wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: voor 10 uur vanochtend.