Facebook iconInstagram iconPinterest icon
Toon
resultaten
Toon
resultaten
Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: binnen 1 uur.

Hotbath

Toon
resultaten
Toon
resultaten

Hotbath kranen

Hoogwaardige kwaliteit en een Italiaans topdesign, dat is waar de Hotbath kranen om bekend staan. Om de topkwaliteit van de Hotbath kranen en douchesets te realiseren vindt de productie volledig in Italië plaats. Simpelweg omdat daar ‘s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten behoren tot de allerbeste op het gebied van fijnmetaalbewerking. Je kunt daarom ook een garantie van 5 jaar verwachten. Van Hotbath kranen zijn van hoge kwaliteit en maken deel uit van onze topcollectie.

Hotbath Cobber

De Hotbath Cobber is de populairste serie van het topmerk. Dat komt niet alleen door het elegante en moderne design, maar ook vanwege de verschillende kleuren waarin de Cobber serie leverbaar is. De kleur, maar ook de look van de kraan is zodanig bewerkt dat het lijkt alsof de kraan uit bijvoorbeeld verouderd messing of verouderd ijzer is gemaakt. Toch liever een gewone geborstelde kleur? Dat kan ook! Bij de Hotbath Cobber serie kan er gekozen worden voor chroom, geborsteld nikkel, mat zwart, geborsteld koper of messing, rose goud, verouderd ijzer of messing, zwart chroom, glans nikkel en mat wit.

De allernieuwste Cobber varianten zijn de Cobber @Work en de Cobber X. Het zijn vrijwel dezelfde kranen als de standaard serie, echter zijn deze anders afgewerkt. De Cobber X serie is voorzien van een robuust afgewerkte bedieningsknop en de @work serie heeft industriële gekartelde bedieningsknoppen.

Hotbath doucheset

Naast de kranen staat het merk ook bekend om de verfijnde, innovatieve en betrouwbare Hotbath douchesets. Zowel de inbouw als opbouw douchesets bevatten unieke systemen die zorgen voor besparing tijdens installatie en gebruik. Populaire series binnen de Hotbath douchesets zijn de Buddy en Laddy.

De verschillende series

Ben je op zoek naar een mat zwarte kraan of naar een koper kleurige kraan? Dan is de Cobber serie uitermate geschikt. Deze serie is in 12 verschillende kleuren leverbaar. Andere populaire series zijn:

  • Hotbath Buddy
  • Mate
  • Hotbath Dude
  • Chap
  • Amice
  • Friendo
  • Bloke
  • Laddy
  • Cobber

Welke serie Hotbath kranen of douchesets je ook zoekt, bij Douchezaak ben je op het juiste adres. Wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Hotbath kranen

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: binnen 1 uur.