Facebook iconInstagram iconPinterest icon

Hansgrohe

Toon
van de 49 resultaten
Toon
van de 49 resultaten

Hansgrohe kranen

Hansgrohe kranen staan garant voor topkwaliteit en topdesign. Hansgrohe is een bekend merk op het gebied van sanitair voor de badkamer en het toilet. De sanitair producent is al sinds 1901 actief met het ontwikkelen en maken van sanitair producten. Op het gebied van design en innovatie is het bedrijf een voorloper. Dat blijkt onder meer uit de honderden onderscheidingen die Hansgrohe heeft ontvangen voor design. Kijk maar eens naar de Hansgrohe kranen in ons aanbod. U ziet meteen dat de kranen een bijzonder fraai design hebben.

Hansgrohe kraan voor uw badkamer en toilet

Douchezaak heeft een uitgebreid assortiment met Hansgrohe kranen. Zo heeft u de mogelijkheid om een originele kraan voor uw badkamer te kopen. Bijvoorbeeld in de vorm van een badmeubel kraan of een wastafelmengkraan die met één greep is uitgevoerd. Ook is het mogelijk om een doucheset van dit kwaliteitsmerk te kopen. Bijvoorbeeld in de combinatie van een regendouche met handdouche. Ook voor een handige fonteinkraan in uw toilet bent u bij ons aan het juiste adres. Het mooiste is natuurlijk als u voor eenheid in uw huis kiest als het om kranen en douches gaat.

Variatie in design en hoogte

De Hansgrohe kranen in ons aanbod verschillen als het gaat om de hoogte en om het design. Zo vindt u altijd een passende kraan voor uw wastafel in de badkamer, doucheruimte of toilet. Er is nog meer variatie te ontdekken in het high end segment van dit merk. Bijvoorbeeld als het gaat om het materiaal en kleur. Doucheslangen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar van het materiaal kunststof en douchekranen van messing. De kleuren variëren bij Hansgrohe kranen van chroom tot wit en geborsteld nikkel tot geborsteld koper. Ook de vorm verschilt van rond tot vierkant. Douchezaak maakt het u gemakkelijk met de selectiecriteria. Daarmee krijgt u direct een compleet overzicht te zien van de Hansgrohe kranen waar u naar op zoek bent. Bijvoorbeeld als het gaat om een voorkeur voor een uitvoering met een handdouche.

Klantbeoordeling
Belverzoek achterlaten

Geef uw telefoonnummer op. Onze specialist belt u terug: maandagochtend voor 10 uur.