Tiger

per pagina
Sorteer op sort-descending
4008913095416_1
Special Price € 9,72
Regular Price € 16,20
Levertijd: 1 werkdag

Tiger

Tiger sanitair en uw badkamer vormen een combinatie die garant staat voor functionaliteit en stijl. Tiger is namelijk een gerenommeerd merk als het gaat om accessoires voor de badkamer. Het is een merk dat badkameraccessoires ontwerpt vanuit het idee dat de Tiger badkamer echt een persoonlijke ruimte is. De designs zijn daarom niet alleen functioneel, maar sluiten ook perfect aan bij uw persoonlijke wensen. De accessoires van Tiger zijn overigens ook ideaal om in het toilet te gebruiken. Zo creëert u met uw aankopen een eenheid in uw badkamer en toilet.

Tiger badkamer: van spiegels tot toiletzitting

Producten van Tiger in uw badkamer zorgen voor een stijlvol geheel met een exclusieve uitstraling. Het is mogelijk om allerlei accessoires van Tiger voor uw badkamer en toilet op elkaar af te stemmen. De variatie in badkameraccessoires en toiletproducten is enorm groot. Daarom koopt u bij Douchezaak net zo eenvoudig een Tiger spiegel als een Tiger toiletbril. Of hang uw badjas in de badkamer op aan een ophanghaakje van dit merk. Of leg uw zeep op een prachtige zeepschaal in de vorm van een wandmodel. De mogelijkheden om eenheid te creëren zijn wat dat betreft eindeloos.

Gegarandeerde topkwaliteit

U mag bij Douchezaak altijd rekenen op topkwaliteit. Dat is dus ook het geval als u Tiger sanitair voor uw badkamer koopt. Tiger is een van de absolute topmerken in ons aanbod en daarom is er ook sprake van gegarandeerde topkwaliteit. Tiger biedt op elk product garantie en de garantietermijn varieert van 2 jaar tot 5 jaar, afhankelijk van het product. Ook daaruit blijkt de klasse van de Tiger accessoires. Uw badkamer krijgt met de artikelen van Tiger een nieuwe look met een fantastische uitstraling. De variatie in designs, afmetingen en kleur maakt het mogelijk om de accessoires op uw badkamerstijl aan te passen.