Wastafelkraan zwart

Luxe uitstraling met een zwarte kraan

Wilt u uw badkamer een luxe en stijlvolle uitstraling geven dan zijn de details en afwerking van belang. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw keuze op een mat zwarte wastafelkraan te laten vallen. Daarmee krijgt de wastafel een exclusieve look en is de kraan een echte eyecatcher in de badkamer. Zwarte kranen zijn tegenwoordig erg populair en dat heeft alles met de unieke uitstraling te maken. Douchezaak.nl voorziet u in een divers en ruim aanbod met zwarte kranen in allerlei uitvoeringen.

Zwarte wastafelkraan: hoogte en bediening

Bij uw keuze voor een zwarte wastafelkraan is het mogelijk om met meerdere eigenschappen rekening te houden. Bijvoorbeeld met de hoogte van de kraan, waarbij wij in ons aanbod zowel de keuze bieden uit hoge en lage wastafelkranen. Daarnaast is het gemakkelijk om met de voorkeur voor een bedieningswijze rekening te houden. Er is eenvoudig een selectie te maken in het aanbod voor een zwarte wastafelkraan met een hendel. Dat is verreweg de populairste bedieningsvorm, maar het is evengoed mogelijk om de keuze te laten vallen op een draaiknop of op een drukknop. Ten aanzien van het materiaal is er een onderscheid te maken tussen messing, RVS en metaal. Voor wat betreft de zwarte kleur van de wastafelkraan geldt dat er eveneens diverse opties zijn. Bijvoorbeeld een mat zwarte uitvoering of een zwart chromen wastafelkraan.

Gerenommeerde kwaliteitsmerken

Al onze kranen zijn vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten. Dat betekent dat u altijd de keuze maakt voor een kwaliteitsmerk bij het kopen van een zwarte wastafelkraan. Bijvoorbeeld voor een van de wastafelkranen in zwart van het merk Hotbath of van Wiesbaden net als van Best Design, Salenzi en Sapho. Indien u van een bepaald merk bijvoorbeeld ook een wastafel heeft of een bad is de keuze voor hetzelfde merk wastafelkraan uiteraard snel gemaakt. Overigens is het verder mogelijk om de voorkeur uit te laten gaan naar een specifiek design. Er zijn verschillende vormen van mat zwarte wastafelkranen beschikbaar, zoals rond, vierkant en rechthoekig. Verder bieden wij diverse oplossingen aan om aan elke situatie tegemoet te komen, zoals met inbouw en opbouw wastafelkranen.