Doucheputten - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
33.3506_54
€ 62,15
Levertijd: 1 werkdag
33.3507_54
€ 62,15
Levertijd: 1 werkdag
33.3508_54
€ 80,82
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden doucheput met flens en zijuitlaat 15x15 mat zwart
€ 105,00
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden doucheput met flens en zijuitlaat 15x15 mat zwart
€ 99,00
Levertijd: 1 werkdag
33.4210.jpg
€ 105,00
Levertijd: Informeer naar levertijd
33.4210.jpg
€ 99,00
Levertijd: Informeer naar levertijd
33.3533
€ 29,15
Levertijd: 1 werkdag
33.3532
Special Price € 17,48
Regular Price € 29,15
Levertijd: 1 werkdag

Doucheput in vele uitvoeringen

In iedere douche is de afvoer van water van groot belang. Een doucheput is een traditionele oplossing voor waterafvoer in de doucheruimte. Douchezaak heeft een variatie aan doucheputten beschikbaar in een compacte vorm. Wil je liever een langwerpige afvoer? Ook dan ben je bij Douchezaak aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ook langwerpige douchegoten in het assortiment. Een doucheput is op meerdere manieren te installeren. Bijvoorbeeld tegen de muur aan met een horizontale uitloop of vrij in de vloer van de douche met een verticale uitloop.

Doucheput met een elegant design

Elk van de doucheputten in ons assortiment heeft een elegant design. Bijvoorbeeld als conventionele afvoer met een rond design. Of in de vorm van een vierkant met een luxe en exclusieve look. Het elegante design is het overeenkomstige kenmerk, maar er zijn ook verschillen. Bijvoorbeeld als het gaat om de kleur, aansluiting en afmeting. De doucheafvoeren in ons aanbod zijn overigens geschikt voor verschillende badkamervloeren. Bijvoorbeeld voor keramische tegels net als voor natuursteen of dunne vloeren. Wij garanderen voor elke doucheput in ons assortiment de hoogste kwaliteit. De functionaliteit en fraaiheid blijven daarom jarenlang aanwezig.

Ruime keuze met verschik in afmeting, aansluiting en kleur

Doucheputten met een zijaansluiting komen het meeste voor. Wij hebben echter in het aanbod ook uitvoeringen beschikbaar met een verticale uitloop. De afmetingen variëren als het gaat om de hoogte en de lengte x breedte. Ook daar is dus gemakkelijk rekening mee te houden bij het kopen van de perfecte afvoer. Zo is er ook nog met de kleur rekening te houden. De kleuren variëren van RVS look tot zilver en van geborsteld RVS tot chroom. Ben je bezig met het renoveren van de badkamer? Het is ideaal als je voor een put met zijaansluiting kiest. In dat geval is er maar een enkel afschot nodig. Dat verhoogt bovendien de drainagecapaciteit en resulteert in mooie voegen van de tegels. Vergeet bij het kopen van een doucheput ook niet de juiste doucheput toebehoren te kopen.