Douchevloeren - VTwonen

per pagina
Sorteer op sort-descending
VTwonen Mold douchetegel 90x135 Cement
391,38(per m²)
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
VTwonen Mold slope douchetegel 90x135 Grit
391,38(per m²)
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
VTwonen Mold slope douchetegel 90x135 basalt
391,38(per m²)
Gratis bezorgd Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Een douchetegel kopen

De allernieuwste trend voor in de doucheruimte is de douchetegel. Bij Douchezaak vind je douchetegels in verschillende maten en uitvoeringen. Van de VTwonen douche tegel tot aan Creavit en Kinerock douche tegels. Ook voor specifieke maten bent u bij Douchezaak aan het goede adres.

De voordelen van een douchetegel

Tijdens het uitzoeken van een nieuwe badkamer wordt er vaak voor gekozen om de vloertegels door te leggen in de doucheruimte. Dit oogt ruimtelijker en ziet er meestal chiquer uit dan een kunststof douchebak. Daarnaast heb je dan geen last van een hogere instap omdat de vloer gelijk is met de rest van de badkamer. Het nadeel bij gewone vloertegels is alleen dat het oppervlak gladder wordt zodra deze nat wordt. Daarnaast moet de douchevloer zo geplaatst worden dat deze afloopt richting het putje om water buiten de doucheruimte te voorkomen. Met de innovatieve douchetegel heeft u hier geen last van. De tegel is voorzien van een ruwer oppervlak en is daarom minder glad. Daarnaast is het zo ontworpen dat het water moeiteloos richting de afvoer loopt. Binnen de VTwonen collectie is het zelfs mogelijk om de douchetegel in dezelfde kleurtint te nemen als de vloertegel die u gekozen heeft voor de rest van de badkamer.

De verschillende maten douchetegels

Voor een douchecabine van 90x90 of groter heeft Douchezaak altijd een geschikte maat. Als uw muren niet helemaal recht lopen of als u een specifieke maat heeft kan de tegel ingekort worden. Heeft u een specifieke maat en wilt u graag weten welke douchetegel u nodig heeft? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.

De merken

De volgende merken douchetegels bied Douchezaak aan:
  • VTwonen
  • Creavit
  • Kinedo