Buitendouches - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
Wiesbaden buitendouche Sole met handdouche 234x16 chroom
€ 895,00
Gratis bezorgd Levertijd: Informeer naar levertijd
24.7000 Buitendouche
€ 899,01
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag

Buitendouche voor in de tuin

In de tuin of op je dakterras douchen. Dat is een trend die sterk in opkomst is en aan grote populariteit wint. Het is niet alleen heerlijk om buiten te douchen, maar ook nog eens gemakkelijk. Bijvoorbeeld als de zomerse temperaturen erg hoog oplopen en het fijn is om even snel onder een frisse douche te springen. Of als de kinderen in de zomer heerlijk hebben gespeeld in de tuin om ze even af te spoelen. Een buitendouche is eveneens ideaal als er een zwembad in de tuin staat. Bovendien staat het erg stijlvol in de tuin en is het dan ook een echte aanwinst als het om exclusieve tuintrends gaat.

Buitendouche kopen

Het is bij het kopen van een douche voor in de tuin belangrijk om op de kwaliteit en op het esthetische karakter te letten. Douchezaak voorziet wat dat betreft in de beste kwaliteit en heeft uitsluitend douches voor buiten die aan de hoogste esthetische eisen voldoen. Voor wat betreft de kwaliteit is er sprake van buitendouches die van hoogwaardige materialen zijn gemaakt. Dat maakt de tuindouches bestand tegen alle soorten weersinvloeden. Er vindt bijvoorbeeld geen roestvorming plaats, omdat er sprake is van een uitvoering in RVS. De douches in ons aanbod stralen door de chroomkleur bovendien luxe en comfort uit.

Warm en koud water

Als de hitte wat teveel wordt dan is het fijn om even een koude douche te nemen in de zomer. Het is echter niet altijd zo heet dat de mussen van het dak vallen. Daarom kan het ook fijn zijn om een keer onder wat minder koud water te douchen. Het is dan goed om te weten dat de buitendouches in ons aanbod zowel in warm als koud water voorzien. Op deze manier is altijd de juiste watertemperatuur beschikbaar. Het is bijvoorbeeld prettig om in de lente of herfst een wat warmere douche te nemen. Overigens is een douche buiten ook prima te gebruiken om een huisdier als een hond mee af te spoelen. Dan is het belangrijk dat het water natuurlijk niet te koud is, maar op een aangename temperatuur is ingesteld.

Buitendouche met handdouche

Het is ideaal om een buitendouche te kopen die met een handdouche is uitgevoerd. Bijvoorbeeld om alleen even snel de voeten af te spoelen of om een huisdier gemakkelijk en snel te wassen. Een handdouche is wat dat betreft altijd ideaal en ook te gebruiken om bijvoorbeeld snel even alleen water over het hoofd te sproeien. De montage van een douche voor buiten is overigens bijzonder gemakkelijk. Het betreft hier namelijk een opbouw buitendouche die snel en gemakkelijk op het water is aan te sluiten. U krijgt er een duidelijke handleiding bijgeleverd. De bediening van het water uit de douche vindt plaats met een draaiknop. Er is verder keuze uit verschillende designs om rekening te houden met de stijl van de tuin. Bijvoorbeeld met een strak en modern ontwerp voor een minimalistisch ingerichte tuin of met een rond design voor een klassiek ingerichte tuin.