Badmeubelverlichting - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
Wiesbaden LED onderkastverlichting 80x46
€ 209,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden LED onderkastverlichting 80x46
€ 199,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden LED onderkastverlichting 80x46
€ 189,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden LED onderkastverlichting 80x46
€ 169,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag

Badkamermeubel verlichting kopen

Het interieur van de badkamer krijgt steeds meer aandacht als het om comfort, design en trends gaat. Zo is het tegenwoordig helemaal in om badkamermeubel verlichting aan te brengen. Dat heeft een praktisch voordeel, maar staat ook prachtig. De badkamer is doorgaans een ruimte waar weinig daglicht binnenkomt. Het aanbrengen van sfeerverlichting rond een badkamermeubel maakt de ruimte extra sfeervol. Bij Douchezaak.nl heeft u de mogelijkheid om uit verschillende soorten badkamermeubel verlichting een keuze te maken.

LED badmeubel verlichting

LED badkamermeubel verlichting creëert een fraaie sierverlichting, zoals tussen een onderkast en wastafel. Het voordeel van LED sfeerverlichting in de badkamer is dat het een energiezuinige en duurzame lichtbron is. Er zijn verschillende afmetingen om een keuze uit te maken en het is belangrijk om met het merk van de onderkast rekening te houden. Zo is het onder meer mogelijk om badkamermeubel verlichting aan te schaffen die bij een Neuer onderkast past. Douchezaak.nl heeft bij elk type verlichting vermeld voor welk merk en welke serie meubels de lichtbron geschikt is. Bijvoorbeeld voor de serie Trendline net als voor de serie Wood Stone of Senza Line. Zo is het altijd mogelijk om de juiste keuze te maken voor verlichting die is afgestemd op het betreffende badkamermeubel.

Monteren van de LED verlichting

Het monteren van badkamermeubel verlichting is eenvoudig. Zo is de verlichting tussen de onderkast en de wastafel aan te brengen. De uitvoering varieert per lichtbron. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de meubelverlichting te activeren aan de hand van een bewegingssensor. Die is dan simpel te bedienen door met de hand langs de sensor te gaan, die vervolgens het signaal oppakt en de lichtbron activeert. Houd rekening met de lengte van de verlichting bij het maken van een keuze. Er zijn uitvoeringen beschikbaar die in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld LED verlichting voor badkamermeubels met een uitvoering in een lengte van 60 cm, maar ook van 80 cm, 100 cm of 120 cm. Uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden om badkamermeubel verlichting te combineren met spiegelverlichting. Op deze manier is er in de badkamer extra veel sfeer aan te brengen met verschillende soorten verlichting.