Fonteinmeubels - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
38.3805 H
€ 479,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden Lotus fonteinkast 40x22 natuur eiken
€ 229,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden fonteinkast voor HS fontein 40x21 licht eiken
€ 119,00
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden Marmaris Losse fonteinkast 40cm mat zwart
€ 149,00
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden HS fontein 40x22cm wit
€ 82,10
Levertijd: Informeer naar levertijd

Toilet fontein met onderkast kopen

In een toilet heb je in de meeste gevallen maar een beperkte ruimte beschikbaar. Zo ontbreekt het vaak aan opbergruimte om spullen in op te bergen. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een fontein met onderkast te kopen. Dit biedt de perfecte oplossing voor meer opbergruimte. Deze combinatie is speciaal ontworpen voor de wc-ruimte en is dan ook compact van samenstelling. Ook het toilet verdient aandacht als het om de samenstelling van het interieur gaat. Daarom is het belangrijk om bij de keuze voor een fontein met onderkast rekening te houden met het materiaal, design en kleur. Daar komt Douchezaak.nl aan tegemoet met een divers aanbod, zodat je een ruime keuze heeft.

WC fontein met onderkast: mooi en praktisch

Een WC fontein met onderkast is mooi en ook nog eens praktisch. Zo is er zelfs met de compacte uitvoering ruimte voor het opbergen van zeep, toiletpapier en handdoekjes. Uiteraard is het belangrijk om in een fontein te voorzien in het toilet. Op deze manier heb je net als gasten die de wc bezoeken de gelegenheid om de handen te wassen. Het voordeel van een fontein met onderkast in een set is dat deze combinatie op elkaar is afgestemd. Er is naar voorkeur rekening te houden met het materiaal van de fontein, zoals marmer of keramisch. Elk materiaal wasbak en onderkast is overigens van een uitstekende kwaliteit.

Variatie in formaat en kleur

Elk toilet heeft weer een andere vorm en ook de grootte varieert. Het is daarom handig dat het mogelijk is om met het ideale formaat rekening te houden. Zo heb je eenvoudig de mogelijkheid om op basis van de lengte en breedte een passende keuze te maken voor een wc fontein met onderkast. Deze afmetingen bepalen uiteraard ook wat de vorm en uitstraling is en hoeveel opbergruimte er beschikbaar is. Er zijn op het gebied van kleuren ook allerlei opties beschikbaar. Een fontein met onderkast in zwart is bijvoorbeeld populair en dat is onder meer te danken aan het stijlvolle karakter. Ook wit blijft populair als kleuruitvoering voor een fontein met onderkastje. Dat geldt overigens ook voor eiken grijs. Zo zijn er nog meer kleuren beschikbaar, variërend van houtnerf grijs tot eiken en van bruin tot brons.