Hoekbaden - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
Zenn hoekbad rechts 180 x 80 cm acryl glans wit met waste glans wit
€ 1.359,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag

Een hoekbad kopen

In sommige gevallen is er geen ruimte in de badkamer voor een ruim rechthoekig bad. Vooral als je veel sanitair hebt opgenomen in jouw badkamer zoals een badkamermeubel, ruime douchecabine, toilet en radiator. In dit geval kan een hoekbad kopen een oplossing voor je zijn. Hoekbaden zijn qua ligruimte even groot als een normaal ligbad. Omdat het oppervlak diagonaal is verwerkt, blijft er meer loop- en beweegruimte in de badkamer behouden.

Het design van onze hoekbaden

Vanwege het ruime assortiment bieden wij verschillende hoekbaden aan met een uniek design. Wat betreft het design is het belangrijk om te letten op de vorm. Als je kiest voor ronde vormen is het belangrijk om rekening te houden met de ombouw. In sommige gevallen is er een ombouw te verkrijgen. Is dit niet het geval dan is het belangrijk om niet te grote tegels te gebruiken als ombouw van het bad.

Hoekbad als bubbelbad

Onder de categorie bubbelbaden zijn tevens hoekbaden met bubbelbadsysteem te verkrijgen. Of wil je genieten van waterstralen voor de ultieme ontspanning? Dan zijn Whirlpool baden dé baden voor jou. Zit het bad in jouw gewenste design er niet tussen of wil je hulp bij het kiezen van een bad? Dan word je geadviseerd om contact met ons op te nemen. Het is hoogstwaarschijnlijk mogelijk om een bubbelbadsysteem te laten installeren op het bad van je voorkeur. Een passend bad kopen is vrij eenvoudig doordat we bijna alle soorten en maten baden in ons assortiment hebben.

Onze merken

  • Beterbad
  • Bruynzeel
  • Haceka
  • Kaldewei
  • Neuer
  • Van Marcke