Vloerenwisser

per pagina
Sorteer op sort-descending
Saniclear Nero badkamer vloerwisser 125cm mat zwart
€ 75,00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
4007870
Special Price € 107,29 Regular Price € 119,22
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Vloerwisser badkamer

Na het douchen is de vloer nat en is het belangrijk om de vloer weer droog te maken. Dat voorkomt namelijk dat er kalkaanslag ontstaat. Ook is het natuurlijk veiliger als de vloertegels in de badkamer droog zijn. Dat voorkomt dat een volgend persoon die gebruikmaakt van de douche uitglijdt. Er is een handige en praktische oplossing beschikbaar in de vorm van een vloerwisser voor de badkamer. Met de wisser maakt u de badkamervloer in een handomdraai droog. U hoeft niet meer te bukken om met een dweil of handdoek die u gebruikt heeft de vloer droog te maken. De vloerwisser heeft een lange steel, zodat u geen last van uw rug krijgt omdat u niet hoeft te bukken.

Luxe vloerwisser voor de badkamer

Heeft u uw badkamer op een stijlvolle manier ingericht? Dan is het aan te raden om een van onze luxe vloerwissers voor de badkamer te kopen. Op deze manier doet de wisser in elk geval geen afbreuk aan het luxe karakter van uw badkamer. Een vloerwisser met een luxe design hoeft u niet te verstoppen. De wisser kan in dat geval gewoon op een zichtbare locatie in de badkamer een plekje krijgen. Bijvoorbeeld naast een badkamermeubel of in de buurt van de inloopdouche. In ons assortiment hebben wij uiteenlopende vloerwissers voor de badkamer beschikbaar met een chique design. Het is zelfs mogelijk om met de kleur rekening te houden, zoals mat zwart of uitgevoerd in geborsteld staal. Wilt u de wisser ophangen? In dat geval is het aan te raden om een exemplaar met ophanging te kiezen.

Wisser met safety grip

Een droge tegelvloer in de badkamer verhoogt de veiligheid. Het is echter ook belangrijk dat het gebruik van de badkamer vloerwisser veilig is. In ons aanbod heeft u dan ook de keuze om een vloerwisser met safetygrip te kopen. Dat voorkomt dat de wisser uit uw handen schiet. Het is overigens ook mogelijk om uw keuze te laten vallen op een vloerwisser die u met een extra rubber geleverd krijgt. Het is altijd handig als een rubber is versleten door veelvuldig gebruik dat u een reserverubber achter de hand heeft.