Planchetten - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
Wiesbaden Ida glazen planchet gunmetal
€ 59,40
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden Ida glazen planchet 52 Geborsteld Messing
€ 59,40
Levertijd: 1 werkdag
praya-ida-planchet-52x14cm-glas-met-bevestiging-mat-zwart-sw110931_1
€ 53,99
Levertijd: 1 werkdag
28.4006
€ 40,50
Levertijd: 1 werkdag
33.4190
€ 53,95
Levertijd: 1 werkdag
24.3821
€ 59,40
Levertijd: Informeer naar levertijd
33.2190
€ 75,55
Levertijd: Informeer naar levertijd

Planchetten voor de badkamer

Planchetten voor de badkamer zijn ideale accessoires om in extra opbergruimte te voorzien. Een badkamer plankje aan de muur zorgt er bovendien voor dat je producten netjes een plekje kan geven. Een badkamer planchet is dus een praktische legplank die het gemakkelijk maakt om spulletjes binnen handbereik te hebben en de ruimte overzichtelijk houdt. Douchezaak.nl voorziet in een aanbod met planchetten in allerlei uitvoeringen. Zo heb je onder meer de keuze uit verschillende materialen, designs en kleuren.

Keuze uit verschillende materialen

Glazen planchetten zijn populair als opbergruimte en passen onder meer perfect onder een badkamerspiegel. Het glas van een planchet sluit wat dat betreft mooi aan op het spiegelglas van de spiegel. Er zijn echter ook tal van andere materialen beschikbaar om een keuze uit te maken en af te stemmen op bijvoorbeeld het materiaal van de wastafel. Heb je een waskom van solid surface? In dat geval staat het natuurlijk prachtig als de planchet voor de badkamer eveneens in solid surface is uitgevoerd. Zo zijn er in ons aanbod onder meer badkamer planchetten verkrijgbaar van chroom, messing, staal, metaal en keramiek. Bij de keuze voor een legplank kan je dan ook gemakkelijk rekening houden met de materialen die je in je badkamer gebruikt.

Waar plaats je een badkamer planchet?

Er zijn in de badkamer verschillende plekken geschikt om een planchet te plaatsen. Het is bijvoorbeeld heel handig om een legplankje onder de spiegel en boven de wastafel op te hangen. Je hebt dan onder meer ruimte om je tandenborstel en tandpasta een plekje te geven. Het is echter eveneens mogelijk om een planchet bij de douche te plaatsen, zoals naast de douchecabine. Je profiteert in dat geval van het gemak om de shampoo en doucheschuim bij de hand te hebben. Er zijn rechte planken beschikbaar, maar het is ook mogelijk om de keuze te laten vallen op een hoekplanchet voor de douche. Heb je een toilet in de badkamer? De legplank is dan onder meer te gebruiken als opbergplek voor bijvoorbeeld toiletrollen en andere toiletspulletjes.

Grote en kleine planchetten

Badkamers variëren in oppervlak en in beschikbare ruimte. Het is daarom handig dat je bij ons een ruime keuze hebt uit zowel kleine als grote planchetten. Op deze manier is het gemakkelijk om rekening te houden met het formaat van het badkamer plankje. Heb je maar weinig ruimte tot je beschikking in de badkamer dan is het ideaal om een ontwerp te kiezen dat altijd past. Zo is er bijvoorbeeld altijd wel ruimte voor een rechthoekig plankje van ruim dertig centimeter. Heb je meer ruimte tot de beschikking in je badkamer dan kan je ook kiezen voor een grotere uitvoering. Overigens is er eveneens sprake van variatie in designs, want er zijn onder meer planchetten beschikbaar met een opstaand randje. Zo heb je verder ook nog de mogelijkheid om rekening te houden met de voorkeur voor een kleur. Een planchet in de badkamer in een opvallende kleur is wat dat betreft als een eyecatcher te zien. Vooral als de rest van de badkamer in meer neutrale kleuren is uitgevoerd.