Toiletaccessoire sets - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
28.5001
€ 129,00
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden Ida accessoire-set type 1
€ 129,00
Levertijd: 1 werkdag
28.5000
€ 129,00
Levertijd: 1 werkdag

Toilet accessoires set kopen

Douchezaak heeft een breed assortiment toilet accessoires set. Zo vind je altijd de juiste set voor de badkamer of het toilet. De wc accessoires set bestaat uit een handdoekhaak, wc borstel en wc rolhouder. Deze producten komen altijd uit dezelfde serie en sluiten daarom perfect op elkaar aan.

Toilet accessoires set rvs

De toilet accessoires set rvs is heel populair, waar vroeger nog vaak werd gekozen voor de kleur chroom wordt er nu vaak gekozen voor de kleur rvs. Deze kleur wordt ook wel geborsteld staal genoemd. Bij Douchezaak vind je verschillende designs van merken als Tiger, Haceka, Best Design of zelfs Grohe.

Toilet accessoires set zwart 

In de badkamer van nu is vaak mat zwart kraanwerk opgenomen. Zelfs douchecabines en baden zijn tegenwoordig al leverbaar in de kleur mat zwart. Om deze industriële en stoere look compleet te maken kan er ook gekozen worden voor toilet accessoires set zwart. De zwarte toilet accessoires komen net als de andere sets uit dezelfde serie en sluiten goed aan op elkaar en de rest van het mat zwarte sanitair.

De verschillende wc accessoires sets

Voor welke wc accessoires set er ook wordt gekozen, bij Douchezaak ben je altijd aan het juiste adres voor de complete sets. Met behulp van de bijgeleverd handleiding kunnen de accessoires wc sets snel en eenvoudig gemonteerd worden. Kun je geen keuze maken of weet je niet precies wat goed in de badkamer past? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie.