Reserverolhouders - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
28.2900
€ 158,99
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
28.2920
€ 199,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
28.3900
€ 119,00
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden Alonzo reserverolhouder chroom
€ 27,50
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden Alonzo reserverolhouder mat zwart
€ 28,88
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden Alonzo reserverolhouder geborsteld RVS
€ 27,50
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden Alonzo reserverolhouder geborsteld messing
€ 32,45
Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden Alonzo reserverolhouder gunmetal
Special Price € 23,10
Regular Price € 38,50
Levertijd: 1 werkdag
28.8045_7
€ 38,50
Levertijd: Informeer naar levertijd
28.4014
€ 48,61
Levertijd: 1 werkdag

De verschillende reserve wc rolhouders

Met behulp van de reserve wc rolhouder zijn rondslingerende toiletrollen verleden tijd. De toiletrollen worden netjes opgeborgen en zijn altijd binnen handbereik. De reserve wc rolhouder is niet alleen praktisch maar ook erg mooi. Vanwege het brede assortiment bij Douchezaak is er altijd de juiste reserverolhouder verkrijgbaar. De reserverol houder is er in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Zo stem je deze eenvoudig af op de rest van het sanitair in de badkamer of toiletruimte. Ook bieden wij inbouw wc rolhouders aan.

Inbouw wc rolhouder ter reserve

De reserve wc rolhouder inbouw variant is ook verkrijgbaar bij Douchezaak.nl. Deze wordt in de muur gebouwd waardoor de meerdere toiletrollen niet meer in het zicht opgeborgen worden. Deze rolhouder is in verschillende kleuren verkrijgbaar, ook in de populaire kleur mat zwart. Bij het monteren van de inbouw wc rolhouder variant is het belangrijk om rekening te houden met de plek van de installatie. Het is niet mogelijk om deze in een draagmuur te installeren zonder extra ondersteuning. Vaak wordt de reserverolhouder gemonteerd naast een inbouwreservoir. Dit is in vrijwel alle situaties een geschikte plek.

Meer informatie?

Vanwege de vele opties is het niet altijd makkelijk om het juiste product uit te kiezen. Heb je hulp nodig of ben je benieuwd of de inbouw wc rolhouder voor jou geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in de showroom.