Douchestoelen - Wiesbaden

per pagina
Sorteer op sort-descending
Wiesbaden wandmodel opklapbare douche zitting zwart
€ 179,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
Wiesbaden Solid Surface kruk 40x30x42.5 mat zwart
€ 229,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
36.4010
€ 209,00
Gratis bezorgd Levertijd: 1 werkdag
32.5050
€ 119,00
Levertijd: 1 werkdag

Douchezitje - hulpmiddel voor de doucheruimte

Wil je een douchezitje kopen? Wanneer minutenlang staand douchen moeilijker wordt, biedt het douchezitje uitkomst. Een veilig en betrouwbaar hulpmiddel voor elke doucheruimte. Het douchezitje zorgt voor de juiste zithouding en de nodige ondersteuning. Een opklapbaar douchezitje neemt weinig ruimte in beslag en klap je alleen uit wanneer deze nodig is. De douchestoel of douchekruk is altijd aanwezig en is een handig hulpmiddel in de doucheruimte maar ook in de badkamer of op de slaapkamer. Natuurlijk is het belangrijk om te bepalen hoeveel ondersteuning je nodig hebt en welk douchezitje hier goed op aansluit.

Stoel voor onder de douche: keuze advies

Een douchestoel of douchekruk zorgt voor een stabiele zit. Het is hierbij wel belangrijk dat de douchestoel/ kruk voorzien is van rubberen noppen, zodat deze niet wegglijdt. Bij gebruik in de badkamer of op de slaapkamer (geen vochtige ondergrond) biedt de badkamerkruk ondersteuning tijdens het aan- en uitkleden. Een vouwbare stoel voor onder de douche is geschikt voor montage aan de douchewand. Op elk moment van de dag is de douchezitting er om op te steunen of zittend te douchen. Alleen al de aanwezigheid van het douchezitje geeft een veilig gevoel. In veel gevallen is een douchezitting in een kleine ruimte een betere keuze, mede omdat deze nooit in de weg staat. De douchestoel of douchekruk neemt ruimte in beslag maar is wel verplaatsbaar en hierdoor in verschillende ruimtes bruikbaar.

Douchezitje bestellen, ruime keus

Direct een douchezitje bestellen? Douchezaak.nl heeft een ruim assortiment douchezittingen voor grote en kleine doucheruimte. Praktisch, ergonomisch of een stijlvol design: wij maken het mogelijk. Behoefte aan meer informatie, hulp bij het maken van een keuze of de producten eerst zien en uitproberen? Neem contact met ons op of kom vrijblijvend in de showroom langs.